Friday, October 29, 2010

cinta monyet...0_o

cinta monyet...
biasa la ni...
cinta dulu2.....
biasa cinta monyet ni masa zaman sekolah je....ke yang dah x sekolah pon kira cinte monyet gak??? 0_o

hahahaha....
kalau cerita pasal cinta monyet ni memang la kelakar,tapi bile ingat balik,boleh senyum sorang2 ni....
cm ade pengalaman je..0_o

cinta budak sekolah,,biasa la main2 je..tapi ade jugak yang kekal sampai sekarang...ade yang dah kawin lagi tu...
alhamdulillah...

dulu masa sekolah memang femes pasal cintan cintun ni...
siap sampai kena masuk bilik disiplin lak tu....<------bkan org k,orang lain..hahah

nak cerita pasal sekolah dulu,ramai je pasangan yang bahagia,..bnyak jgak gelagat diorang...

dulu kat asrama kena study kt kelas,...

kelas ngan asrama dekat je...
xsampai pon 5 minit..
 macam biasa la,kalau nak g klas tu kena lalu asrama lelaki dulu...
mula la naik minyak diorang tu....

cinta dulu2 pakai surat..
eh x,advance sikit..pakai buku sekolah tau..hahah 0_o
cara die,tulis ' saya nak berkenalan ngan awak leh' kat buku sekolah..
then letak je kat meja sape2..esoknya tuan meja akan bce...
kalau nasib baik,tuan meja akan balas....
 malam tu dengan harapan berbunga2,study lagi la kt tmpat yang same..hahah...0_o
entah sape2 la tuan punya meja ni kan,,,
main2 je...xsangka lak si tuan meja ni layan....
then bermula dari situ la ade yang couple2 ni..,heheh...senang kan??
nak cuba??
kenangan dulu2 memang best....

nota buku: kalau buku tu kena rampas ngan warden...mmg siap la...0_o
nota sekolah: rindu nak sekolah blik.....huhu









No comments:

Post a Comment