Thursday, October 28, 2010

exam <------jawapan vs masa


exam...<--ape ni?? 0_o


hahaha...skrang ni dah musim exam....
ade yg stress ade yg gumbira sedih,ade yang seronok merana...
yela..dlu ade masa nk study g joli2 kan?kan? <---ckp untuk diri sendiri...0.o

ni nak share sikit tip masa nak jawab exam....hekhek..

1) situasi 1; mula2 dapat kertas soalan tu jangan mengade2 nk curi2 tgok...hahah...
sebab: sebabnye kalau korang curi2 tgok,then ape yg kuar tu korang x bce msti korng jadi cuak gile babas kn?kn?kn?...pastu mula la ape yang korng bce automatik hilang...

2) situasi 2 : masa dah ade kat meja exam tu jangan  mengada2 nak wat sesi soal jawab ngan member sebelah
sebab: hahaha...bile wat sesi soal jawab ngan member sebelah,gerenti korang akan jadi sangt stress sebab kawan sebelah tu leh ingat ape yg korang xleh nak ingat  0_o

3) situasi 3 : bila tngh jawab exam,jangan tgok kiri kanan,pandang je ape yg korang tulis tu..
sebab : bile korang pandang kiri kanan, korang tgok orang sebelah jawab gile panjang, korang msti pk,ape la yang die tulis then korang akan jadi blurr...ha..dah abis dah mse 10 minit kat stu..

hahaha...ok korang...nnati jawab exam elok2 ye...gud luck..0_o


nota masa: cpatnye la masa berlalu skang kan...ni pon dah nak abes tahun 2010...
nota exam: sem ni xde soklan spot...sedih2....0_o 


No comments:

Post a Comment