Thursday, October 28, 2010

semester 3 punye cerita

pon...p0n..p0n..ten..ten..ten
hahaha...datang nak update blog(bkan block ok) yg xupdate dari zaman batu ni...0_o

ni zaman semester 3punye hal....
banyak yang berlaku...
yang sedih,yang susah,yang gumbira,yang ketawa plus yang haram jadah pon ade....opss..0_o
yang haram jadah tu wat x peduli je tau...tgok yang girang gumbira je...yang h*r*m j*d*h tu letak tepi je...
pegi ja*h*nam sama dia oppsss lagi....0_o


hekhek...sem 3 ni sikit banyak punya sakit...
sangat gembira stress gile sem ni....
dengan proposal nye la,ngn biid nye la...mcam2 ade...
tapi xpe...dapat ditempuh dengan selamatnya...
AMIN.....

panjang gile kata2 aluan....hakhak..o_0
ni la die aktiviti sepanjang sem 3 ni haaaaaaa.......


marketing raya 2010
teha,mai,faza.ika,peah,ecah


iena,nana.nody,ecah

arif,fatin,ika,jannah

ni lak raya dengan dak2 gamelan

lia,ehem2,kak cykin

biid 2010

nana,ehem2,ina,ecah




sebenarnya banyak lagi pic tapi malas nk uplod...
internet ni lambat sangat macam ttteeett.....

ok..tadadaada....happy abes sem...final lak menjelma...
gud luck ye...0_o

p/s: yg haram jadah tu lpekan jela kn,,wt pe nk tulis kt sni,,merosakkan blog i je..hekhek
nota zaman batu: sem ni dah nak abis,dah nak msuk sem 4..lme lagi nak blajar ni...haishhhh...0_o


No comments:

Post a Comment