Tuesday, November 9, 2010

malas...


haish...
kalau penyakit malas ni dah datang,
xleh nak buat apa dah...
semuanya nak malas..
makan malas..
mandi malas....
tidur malas..
jalan malas... 
study pun nak malas...
haish...
bila nak rajin ni....

rajin...rajin...rajin....0_o

rajinnya....0_o 

cuti sekolah

cuti sekolah...best kan?? sangat..
dulu masa sekolah,perkataan ni la yang ditunggu-tunggu..0_o
 tak kira la,cuti awal tahun ke,tengah tahun ke,tepi ke,depan ke,belakang ke...
yang penting...CUTI...ha-HA-ha...

dulu masa sekolah rendah,konon semangat la nk g sekolah..sebabnya,ha...nak tunjuk kasut,baju,beg,kotak pensil,bla..bla..bla..yang baru kat kawan2...<----ape punya teruk la semangat ni...
ha-HA-ha..
last2,dah sampai tengah tahun,mula la membilang hari nak cuti sekolah...
haish....
bilang....bilang....bilang...bilang...
hmm..LAMBATNYA.... 

yeay..dah cuti sekolah..
boleh main nyorok2...
main masak2...
main bola..
best2...

giler best main masak2 ni..
ha-HA-ha

tapi tu dulu... 
sekarang ni xde dah nak bilang2 hari cuti...
tapi yang penting,cuti sem ni adik2 dah cuti sekolah...
kena la wat tuisyen untuk adik2<----kononnye la..


ok..selamat bercuti adik2...=) 

Wednesday, November 3, 2010

toyol A.K.A nota ringkas.....

assalammualaikum...=)

ehem2....
pernah buat nota ringkas x??
kalau dah student tu mesti la pernah buat kan?kan?kan?kan?....
kalau bahasa student ni,xde nye nak panggil nota ringkas...
toyol sudah....hekhek...o_0

biasa nya nota ringkas ni di buat masa nak kuiz,test..
dan yang paling jahat sekali masa final exam...
 hahahaha...0_o

kecik x note die?? kecik x? kecik kan?
 haa...kecik mate tu nak baca...
  
tapi ade jugak yang wat nota ringkas ni masa belajar....<----ini bkan saya..hahaha
 nota ringkas ni kalau nak wat untuk test dan jge kuiz mmg kne gne tulisan kecik punye....
kalau bce tu kena kecik2kan mata..takut x nampak...
ha....nampak x ni??0_o 

hahahaha....tapi dosa tau wt nota ringkas ni waktu test or kuiz...
masa final lagi dosa....0_o


kan best kalau final leh duk sebelah2 cm ni...kn?kn?kn?

ape2 pun selamat berjaya pada kawan2....
jangan wat toyol tau...!!
hope dapat result yang bagus sem ni....usaha..doa dan tawakal...
INSYAALAH.....BERJAYA...=)