Wednesday, November 3, 2010

toyol A.K.A nota ringkas.....

assalammualaikum...=)

ehem2....
pernah buat nota ringkas x??
kalau dah student tu mesti la pernah buat kan?kan?kan?kan?....
kalau bahasa student ni,xde nye nak panggil nota ringkas...
toyol sudah....hekhek...o_0

biasa nya nota ringkas ni di buat masa nak kuiz,test..
dan yang paling jahat sekali masa final exam...
 hahahaha...0_o

kecik x note die?? kecik x? kecik kan?
 haa...kecik mate tu nak baca...
  
tapi ade jugak yang wat nota ringkas ni masa belajar....<----ini bkan saya..hahaha
 nota ringkas ni kalau nak wat untuk test dan jge kuiz mmg kne gne tulisan kecik punye....
kalau bce tu kena kecik2kan mata..takut x nampak...
ha....nampak x ni??0_o 

hahahaha....tapi dosa tau wt nota ringkas ni waktu test or kuiz...
masa final lagi dosa....0_o


kan best kalau final leh duk sebelah2 cm ni...kn?kn?kn?

ape2 pun selamat berjaya pada kawan2....
jangan wat toyol tau...!!
hope dapat result yang bagus sem ni....usaha..doa dan tawakal...
INSYAALAH.....BERJAYA...=) 

  


No comments:

Post a Comment