Wednesday, January 26, 2011

oh nasi lemak.

assalamualaikum.....

baca tajuk je dah tau kan nak cerita pasal apa....-_-''

bermulanya kisah....

tadi turun bilik bacaan untuk perjumpaan kolej....

turun2 je tengok pijah dengan fatin dah ade kat sana...muka suci je...
oo..baru balik dari surau rupenya...

pijah: eh kitaorang dapat nasi lemak free,dengan kupon lagi...(dengan muka yang agak angkuh plus bajet hot je)lalalalala
tuan punye blog: korang pergi mana dapat nasi lemak ni?
pijah: pergi surau la...(dengan muka penuh rasa bangga..)
tuan punya blog: oo...ada lagi tak..??lapar la...
fatin: ade la..pergi la ambik kat surau tu....

pergi surau semata mata nak ambik nasi lemak...bukannya nak sembahyang...haish..-_-''

kedek...kedek...kedek...kedek....
(berjalan menuju ke surau....)

lepas ambik nasi lemak 5 6 bungkus,raba2 poket...
alamak!!kunci bilik mana ni??
hilang ke. ..!!!
sepantas kilat naik tangga pergi bilik bacaan..
harap2 la ade kunci kat situ...
XDE!!!
pergi bilik ecah..
XDE JUGAK!!!
ala..mane ni...

turun.naik.turun.naik.turun.naik.turun naik.

last2 dengan muka nak nangis pergi bilik pijah ngan fatin

tuan punya blog; wei korang..kunci bilik hilang.
pijah: kau letak kat mana tadi?
tuan punya blog: dalam poket la..xtau la jatuh ke apa ke...
fatin: cube cari betul2.
tuan punya blog: dah cari dah..tak jumpa jugak...haa...korang ambik ea?
pijah;xde keje aku nak ambik kunci bilik ko..ko tu yang letak kat mana...
tuan punya blog: ala macam mana ni.cam mana nak masuk bilik. cam mana nak bukak loker..cam mana nak g kelas sok....
pijah: haha..ko pinjam la baju ana...hahaha...tak tau..nanti orang yang ambik kunci bilik ko tu pastu die  duplicate kunci,pastu masuk bilik ko masa kau tido...xtau
(tiba2 lak ada nmapak tanduk kat kepala pijah ni)
dalam hati' betul ke diorang ni xambik...tengok muka putih bersih suci berseri je..
xkan kot...lagi pun diorang ni kan baru balik dari surau,xkan nak tipu lak kot...'

tuan punya blog: xpe la korang,nak tunggu depan bilik sampai ana balik,takut orang yang ambik kunci tu masuk bilik lak.
fatin: ok...eh sok kelas kol berapa?
tuan punya blog: 10.30 kot...

tiba2....

pijah:ting2...(sambil mengayun2kan kunci kat tangan dia...)
DAH AGAK DAH!!!
CIS!!!

turun berat badan 5 kilo turun naik tangga ni....
memang 2 bungkus nasi lemak la makan malam ni...

nota nasi lemak: hamik kau..panjang berjela entry kali ni..ni semua pijah ngan fatin punya pasal....

2 comments: