Thursday, February 24, 2011

Bila Nak Habis


assalamualaikum....;)
waktu sekarang pukul 8.49 pagi....

ari ni ada test woooo...-_-''
2 test lak tu....
2 ok.....!!

ok berbalik pada tajuk di atas...

Bila Nak Habis.

korang2 perasan tak cerita dari seberang sangat susah nak tamat..
kan?kan?kan?

 bagi yang tak minat tengok memang tak perasan la kot.

apa ea...ha...sinetron.
adoi..lama gila nak tunggu episod dia habis...
boring la weh....

kadang2 macam tak relevan je jalan cerita dia.

.lagi satu,kalau hero dia mati,
buat ending dia sudah la kan,
ni ada pulak sambung lagi tapi ganti dengan hero baru..aiyakkk!!-_-''

pastu cerita dia xde lain lah...
tak lain tak bukan,anak orang kaya tertukar masa kecik jadi anak orang miskin,
begitu lah sebaliknya.
pastu yang jahat nya orang kaya,
yang baiknya orang miskin,
pastu dua2 akan suka kat hero..
(kalau hensem bolah la diterima kot)
berebut2..last2 yang miskin tu juga yang dapat.
pastu yang jahat akan buat macam2 plan untuk musnahkan si miskin.
pastu si miskin lambat laun akan tau yang dia tu anak orang kaya,
pastu...pastu...pastu...pastu...

haish...malas nak taip dah...
korang pun tau sendiri kan?
ha...tolong sambung taip kat sini...;)

lagi satu cerita dia tak sah kalau tak lebih dari 100 episod...
kadang2 setahun kot baru nak habis...-_-''

aiyakk!!!stress pula nak tengok tv ni.




nota bila2: biarlah cerita dia nak pusing2 pun.,kau ada?.....





No comments:

Post a Comment