Thursday, March 24, 2011

dulu saya nakal edisi 1


assalamualaikum...;)

pas ni ade kelas pukul 2.10.
sempat lagi update blog kan..
bagus2..
;)

tiba tiba teringat kenangan dulu2..masa kecik2...
nakal sungguh..
ha-ha-ha

dulu mak pernah cakap.
"dulu kakngah ni masa kecik2,nakal..xlarat nak jaga.nasib baik boleh jaga sampai besar..''
-_-''

tapi memang nakal pon...kot..
ha-ha-ha

yang ingatnya dulu dulu pernah:

:: pancitkan basikal jiran sebelah sebab jeles dia ada basikal ::
tu la siapa suruh ulang alik depan rumah tunjuk basikal baru..
ha-ha-ha

:: main api sampai terbakar kebun pisang + padang depan umah ::
ulang alik mak angkut air nak padam api..
kesian mak...-_-''

lom habis lagi tu.
masa tu ayah balik kerja..apa lagi memang kena kejar la ngan rotan keliling taman.
nasib baik kuat lari..tapi kena rotan gak..-_-''

:: main ultraman dengan adik,mohd fadhli..::
tuan punya blog jadi raksasa,adik jadi ultraman
masa tu baru 6 tahun kot.
tadika lagi..
ha-ha-ha

buat topeng sendiri macam raksasa,yang adik ni jadi ultraman,tapi penakut..
 baru kena kejar dah nangis,
pas tu ada ke patut beliau baling kunci mangga pintu..
kena kat kening lak tu...
sampai sekarang ada parut..
pas tu yang kena marah dengan ayah nya bukan beliau.tapi tuan punya blog..
cis2..-_-'' 
buat beliau "xpelah.akak ni kan akak ali"
bagi can je tu.... 

:: kena cakar ngan kucing kat kepala ::

masa tu 6 tahun,baru bangun tidur,pas tu nampak ada kucing sapa ntah yang datang.
ambik kucing tu,pas tu lambung2..
ha-ha-ha

pas tu apa lagi.memang kena cakar la kat kepala.
oit kucing,sakit tau tak??-_-'' 
pas tu ayah bawak pergi klinik,kena jahit masa sedar lak tu...
cis2 kat doktor..
ha-ha-ha 

ehpukul berapa dah??

1.46 p.m

ok cerita bakal bersambung..
mau siap2 pergi kelas..
;)

tapi sebelum tu, 

ni la saya masa kecik2...
ada muka nakal tak?
ada??
takde lah..xnampak ke sweet je tuh..?!
ha-ha-ha 

okeh dah lambat...
bye2 korang...;)

nota nakal : dulu je nakal...;)

1 comment:

  1. haha..ngek nyer, bc pasal lak,tjuk post tu : alhamdulillah

    ReplyDelete