Friday, March 25, 2011

dulu saya nakal edisi ke 2


assalamualaikum  ;)

ok,sekarang nak update post 'dulu saya nakal' edisi ke 2..

:: main belasah2 dengan adik ::
ok lagi sekali saya main belasah2 ngan adik,mohd fadhli
dulu i ganas ok..,
sekarang je ayu sikit...
awwww...*blushing* -.-
dulu selalu juga main tomoi tomoi ngan adik ni...
masing masing nak menang...
tak kira lah apa teknik pun.
flying kick,side kick,tumbuk,terajang,pelempang,penampar.
semua complete kot guna. 
ha-ha-ha 
-.-
satu hari tu,main tomoi tomoi....
menang..
hahaha....yes akak juara ok...
buat beliau,jangan sedih2,cuba lagi...

si adik tak puas hati sebab kalah..
beliau kejar,tuan blog lari naik katil 2 tingkat,pas tu xtau nak lari mana dah...
then si beliaudengan kejam,tolak tuan blog dari atas ke bawah..
masa tu kecik kecik  kot..
katil 2 tingkat pun dah rasa tinggi..
gedebuk !!
jatuh kat lantai...
adeh...gila sakit...!!
dan lagi sekali,
bukan beliau yang kena marah dengan ayah.
tapi tuan punya blog...-_-''

:: lawan pedang dengan kaklong ::
ha..jangan tak tau..
masa kecik2 dah main lawan2 pedang..
ok..
tipu..
pedang : kalendar 
hahaha
ni la pedang kami masa kecik2...

mula2 gulung kalendar yang ayah dapat kat tempat kerja,
pastu main lawan lawan lah..
best2...
pastu terjadi la lagi 1 parut kat tangan,luka sebab kena besi kalendar..

tau x kalendar yang ada besi untuk gantung tu..
tak??
ohh...kesian -.-

ok ni haaa..
kat atas tu ada besi untuk gantung kalendar.
ok faham?
angguk selaju mungkin...
bagus  !

ok tu je yang ingat.
tuan blog dah hilang ingatan.
pas ni kalau tuan blog ingat balik kisah kecik kecik dulu.
tuan blog akan update selaju mungkin..

salam...;)

nota  kalendar: cepat je masa berlalu,nak final exam dah.. damn  ! -.-

No comments:

Post a Comment