Tuesday, March 8, 2011

dulu.


assalamualaikum...;)

siapa rindu kenangan dulu2..
sila angkat tangan macam saya...!

rindu zaman duduk asrama dulu...
serius RINDU!

dulu mula duduk asrama masa form 1..

mula2 mmg cuak jugak la...
dengan ada orientasi bagai...adehh...!

pastu dengan ada senior2 yang dulu nak pandang muka pun takut...!

masa form 1 serius muka junior2 sume poyo ayam.
hahaha...
jangan marah korang...;) 

ok dah.
ni nak cerita kenangan masa form 6..

rindu jugak  ! 

rindu nak g makan ramai2 kat DEMA(sf for DEWAN MAKAN)

pas makan duk tengok orang main bola.main badminton.bola tampar..bla...bla..bla...

ha..lagi satu rindu nak dengar rusyi panggil dari bilik dia ajak g makan...

KAKNGAAAAAAAAAAAAAHHHHHH...MAKAN JOM  ! 
hahahaha. 

kadang2 tu tertido
sampai nak terkeluar anak tekak dia ajak pergi makan...

Betul x RUSYIDATUL?


nota rindu:sekarang ni selalu update cerita pasal RUSYI..npe ea..rindu barangkali..;)*blushing* 
nota untuk rusyi: ingat rosi lagi x?..hahahaha ;D

No comments:

Post a Comment