Thursday, March 24, 2011

kenapa mesti kira kira


assalamualaikum..;)

sekarang pukul berapa ea?

2.22 a.m
oohh..cantiknya nombor..
mesti dah ramai yang tidur...
tapi tuan punya blog masih belum tidur kerana sedang menaip entry ni...
haaaaaaa...gitu..;)

kenapa mesti kira kira...
serius...
tuan punya blog tak suka kira kira...
tak suka nombor...
tapi duit tu suka la..
ha-ha-ha

ok dah berhenti gelak...
serius ni...
tak suka kira kira.

sebab:

:: bila buat kira2,tak dapat jawapan mula la nak menangis::

:: kena ingat banyak formula ::

:: banyak sangat jalan kira ::

banyak lagi sebab...
tapi malas nak tulis...
sape cakap kira2 senang?
 angkat tangan...!
haaaa...tau x berani nak angkat...;)

1+1=2..
tapi kenapa mesti 2..
kenapa bukan 3,4,5,6,7,8,9 ?
kenapa2?

ingat lagi masa sekolah rendah...
dapat nombor 5 dalam kelas disebabkan oleh subjek matematik..
oohhh..kira2,kejam nya kau....

dapat nombor 5,sebab matematik...tak berani nak balik rumah
takut ayah marah....
ha-ha-ha

last2 ayah yang datang ambik kat sekolah...-_-''

bila masuk sekolah menengah pula..
lagi la mencabar nak mati matematik ni...-_-''

dan sekarang,tuan punya blog sedang belajar MANAGERIAL ECONOMICS
oohh..killer paper ni...
mau nangis je buat tak dapat2 jawapan...-_-''

nota kira kira: kira2 bila boleh dapat jawapan ni haaaa...?

No comments:

Post a Comment