Monday, March 28, 2011

bila ayah berkata-kata


assalamualaikum...:)

sihat?
alhamdulillah...;)

ptg tadi ayah call.
cakap dengan ayah pasal final exam lagi sebulan,
then cakap yang xdapat pergi family trip sebab masa tu final lom habis lagi..

then tiba tiba je ayah cakap cam ni :
(ayah guna loudspeaker)


me :   mak tengah buat apa?masak apa hari ni ?
mak : daging masak cili api je,kau dah makan?
ayah : berasap2 mulut ayah makan mak kau masak ni..hahaha..
me : haha...dah makan tengah hari tadi..lepas makan terus tidur.
ayah : tidur je kerja kau.
me : hahaha...biasa lah ayah..malam2 kang kena berjaga lak nak siapkan esemen.
mak : kau final bila?? xdapat ke pergi family trip?
me : 27 ni sampai 10 hari bulan...xdapat la nak ikut..sobs..sobs..sobs...-.-
ayah : angah..bila nak ada boypren?
me : ERK...??  kakngah muda lagi la ayah...kaklong dah ada,cukup la...hahaha
ayah : mana ada muda..umur dah 22 dah..dah tua...umur mak kau 22 dah kawin dengan ayah dah pun..bila nak ada boypren ni?
me : T___T

No comments:

Post a Comment