Wednesday, March 23, 2011

stress out time !

 assalammualaikum.....;)

anda stress ketika ini..?
bagus...
marilah stress bersama saya..-_-''

antara sebab saya stress:

:: sangat banyak esemen walaupun final exam tinggal lagi berapa minggu ::

:: sangat banyak presentation yang kena buat banyak preparation ::

:: banyak dah belajar tapi banyak juga yang kurang faham TERUTAMA managerial economics ::

damn  ! hated it  !

opss...xbaik mengeluh....
alahai...-_-''

apa2 pun...chill sudah...;)

dah nama pun student kan
(ayat nak sedapkan hati)
-_-''


ok pas ni tak nak stress2 dah..nanti sakit perut...
erk  ! ada kena mengena ke??

 ok..final exam tinggal bape minggu je lagi...
jom baca novel dulu...
ala...bukan esok nak final pun kan....?

ok..  !
rasa nak lempang diri sendiri...
dush2..-_-'' 


nota stress: saya sakit otak   !

1 comment:

  1. nk2 pnjm novel..saye juge stress... haih~~

    ReplyDelete