Monday, April 11, 2011

bukit gambang water park


assalammualaikum.
selamat malam.
selamat hari ahad.

malam yang sepi ni tuan blog nak update pasal pergi bukit gambang water park.

memang dah lama pergi tapi baru hari ni nak tunjuk kt korang..
aah..lama..
lama lah..
ok...
memang dah lama. 
;)

pergi tu dalam pukul 9 cm tu..then balik pukul 6 sebab tempat tu tutup pukul 6...
wahaha...lama kot mandi...
ok..solat tak lupa..
;)


  mereka memang rajin berposing,
tengok tuan blog ngan mak tu haa...
rilek je bace paper...-_-

 ya..mereka lagi...









ombak sepoi2 bahasa 

 ok..ni nama dia terowong...
terowong...ape ea..jap2...
hmmm..terowong...
entah tak ingat...-_-''

kanak2 je boleh main kat sini..orang dewasa xleh...
nak jugak?
ala...air paras buku lali je kot...
x ganas la korang ni...-.-

 ombak besar

lari-lari...





ok dah..ada lagi tempat kat atas..terowong2 bagai..banyak juga la...
memang best..
tapi tuan blog tak ambil gambar kat sana sebab syok jerit2 main air...
best2...


nota water park: nak request,wat reunion kt sni boleh enggak...theheheh...;)

No comments:

Post a Comment