Saturday, April 9, 2011

lelaki dan wanita



assalamualaikum....
selamat hari sabtu....;)

disebabkan keboringan,tuan blog rasa macam terpanggil2 nak update blog ni ha...

mesti korang dah biasa berdebat pasal lelaki dan perempuan kan.?
dan semestinya jantina masing2 yang nak menang..
dan..
tuan blog semestinya memilih perempuan untuk menang.
sebab tuan blog ni perempuan...
awww....


>> perempuan kalau pergi mana2.boleh pegang2 tangan..nak lintas jalan ke,nak naik bas ke,nak jalan2 kt shopping mall ke...mana2 je la...boleh pegang tangan TAPI kalau lelaki lintas jalan pegang tangan? just 1 word...
eeuwwwww... !


>> perempuan kalau jumpa dengan kawan2 lama mesti boleh tergedik2..means boleh la jerit2 teruja..TAPI kalau lelaki jumpa kawan lama then wat teruja melampau? 
eeuwwww....!

>> perempuan kalau jumpa kawan boleh salam2 then main laga2 pipi (ok,tuan blog jarang wat cm ni) TAPI kalau lelaki wat laga2 pipi? ohh...comels je kan...? 
eeuwww lagi !

>> perempuan boleh mengumpat2 means bergosip2,tak kira lah dalam bas ke,dalam kelas ke,dalam toilet ke..ok senang cerita semua tempat perempuan ni boleh bergosip...TAPI kalau lelaki yang bergosip,kaum wanita akan..ehem2..wat the...kaum wanita akan ternganga mungkin.....
eeuwwww...!

>> perempuan kalau bercerita tak sah kot kalau tangan tu tak bergerak..ok ! jangan jadi biru blue2 sangat..bergerak tu means kalau bercerita ada la cam tepuk tampar sikit2,cubit sikit2 kan? TAPI kalau lelaki bercerita sesama mereka,then ada adegan tepuk tampar manja2,cubit-cubitan...apa kata wanita....? 
eeuuuwww lagi  !

>> perempuan boleh la merajuk,touching2 sikit dengan bf or sape2 jela..TAPI kalau lelaki merajuk?..dush2.
eeuuuwww...! 

>> perempuan kalau naik motor,orang belakang boleh peluk2,means peluk la pinggang orang depan untuk keselamatan TAPI kalau lelaki dengan lelaki naik motor bersama then orang belakang peluk pinggang orang depan...pastu mesti  mak cik joyah (bukan nama sebenar)  cakap cm ni "owww....cute nye korang....!" tak ke berlaku fitnah disitu..haha.... 
euuuwww !



 ok dah habis merepek..bye2 korang,selamat berhujung minggu...;)



nota wanita: hari ini hari sabtu.

No comments:

Post a Comment