Saturday, April 16, 2011

tabiat ketika menjelang peperiksaan


assalamualaikum...;)

tinggal berapa minggu lagi untuk final exam ni..
ilmu belum cukup lagi..
haish,

tabiat kite(kite tu means saya) gedik lak ai nk gne kite ni kan...-_-''...kite bile dah dekat2 nak exam ni la baru nak print notes bagai...baru nak print past year questions..baru nak bertungkus lumus belek buku..adeh.boleh pening kepala kalau cam ni. tapi yang paling kritikal,dah nak dekat2 exam ni la jadi rajin lak tidur..haha..pagi tengah hari,malam, asyik nak tidur je..dan yang paling ngeri,selera makan makin hilang..alahai..cm ne la nak naik berat badan kalau cam ni..makin kering lagi ada..huh!

ok dah..tu je nak cakap..malas lak nak tulis...-_-''

No comments:

Post a Comment