Saturday, April 23, 2011

tindih menindih


assalamualaikum,
selamat hari sabtu..;)

baru bangun tidur..
nasib baik boleh lagi update blog ni.
sebab?

tadi masa tidur kena tindih.
dengan,
 makhluk halus  -.-

bila kena tindih tu serius xboleh nak bernafas langsung..
dah la tinggal sorang2 je.

baca ayat kursi pun dah jadi tunggang terbalik.

ada pengalaman kena tindih akan nampak "benda alah" tu, 
dan kadang2 xnampak,cuma gelap je.

pernah satu hari tu tidur,
pas tu kena tindih.
rasa macam dah jerit je kat roommate, 
sampai hilang suara,
then bila dah sedar,
tanya kt roommate,
dengar x jerit panggil nama dia,
dia cakap tak .-.- 

start kena tindih,dari tingkatan 4 sampai sekarang..
orang tua2 cakap kalau dah start kena,
"benda alah" tu akan tetap ikut.
ya allah...xlarat dah -.-
sesak nafas

p/s before tidur amalkan baca surah,ayat kursi dan doa tidur..;)


No comments:

Post a Comment