Wednesday, December 14, 2011

movie ikut suka hati hempedu jantung paru paru dan sebagainya.

assalammualaikum...:)

macam biasa datang sini nak update belog sesuka hati.
ok jap.
ini la pertama kali belog ni ade title yang panjang gile..hot tak? hot tak?-.-''

tuan blog baru tengok jadual exam..
wohaa...! 
banyak gap..
yeayyy..!
boleh balik rumah makan durian.
ok xde kena mengena! -.-''

sekarang kita berbicara tentang carta movie(ok,movie dalam bahasa melayu apa haaa? -.-''
sambung balik.


 movie mengikut kesayangan tuan belog mestilah cerita yang aaron aziz berlakon.
muahahehu..:D

 bila tengok ada aaron aziz je yang berlakon,
cepat cepat la duduk bertempek depan tv sambil kunyah kunyah kerepek pisang lebihan kuih raya haji dengan tak de perasaan bersalah mahupun menyalahi ataupun menyalahkan.

kalau masa tu adik adik tengah tengok kartun spogebob squarepants,
umpan lah dia suruh pergi main kejar kejar dengan anak jiran sebelah ke, 
tak pun suruh dia pergi main masak masak ke,
suruh pergi buat kerja sekolah ke (eheemm..baik kan tuan belog ni)

tengok aaron aziz berlakon,
alahai..
kenapa la bukan tuan belog yang jadi heroin nya kan...sadis sangat..
sobsobsob...
ok mula la berangan angan yang indah indah..

                    
ok dah tu je..
ok bai! :)

nota dari abg aaron aziz : klik pada gambar untuk tumbesaran yang lebih cepat. :D 

No comments:

Post a Comment