Tuesday, June 19, 2012

Tak Boleh Follow!

Assalammualaikum...

Pagi pagi on laptop dengan nawaitu nak follow balik blogger blogger yang join segmen Nody, tapi hampa jantung Nody bila keluar gambar macam ni.

klik untuk kepuasan mata anda

Tak tahu mana salah silap Nody, dah clear cookies semua bagai dah, siap hantar laptop pergi format lagi *tipu
Bukak guna mozila pun sama, dengan hampa hati, Nody tutup balik blog, pergi dapur buat milo panas sebab lapar, tapi sempat lagi update entry ni.
Mudah mudahan dengan harapan setinggi gunung, kejap lagi boleh la nody nak follow. 

Terima kasih sudi baca :)

4 comments:

  1. mungkin masalah templates yg unallowed kan followers :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi cuba banyak blog, still sama macm ni :(

      Delete
  2. masalah tu bukan sebab nody kot.. ke jadi kat semua blog nody nak follow? nody bole amik update blogger tu dengan widget yang blogllist tu.

    ReplyDelete