Friday, August 10, 2012

Kejar publisiti Murahan!

Assalammualaikum...


Beberapa minggu lepas kecoh tentang Sore eyes mc 5 day  di youtube.Ala, yang duck face tahap melapau tuh.  Nody ada la intai intai video tu. Memang macam mintak penampar 100km/j. Tak faham motif dia buat macam tu. Terasa diri comel barangkali. Comel celah mana pun Nody tak tau. Kalau dia buat untuk mencapai tahap kefemesan yang tinggi, memang dah femes pun. Siap ada parody dengan page lagi. Tahniah dik!


Tu baru 1 kes, ni kes yang lagi 1. Panas lagi kes ni. 






Ha, acane tu? Pandelela dapat pingat. Gangsa pun pingat jugak kan? Berani ke idak? haha

Ni lah contoh manusia yang takde semangat kesukanan lansung. Tau nak kutuk je. Entah sukan sekolah pun tak lepas agaknya. Akaun facebook pun dah tutup. Takut lettew...

Terima ksih sudi baca :)

11 comments:

  1. mmg pun..carik pasal sungguh budak ni. xde semangat cintakan negara betul si Johari ni.
    (dik, yg betul namanya pandelela, bkn pandalela. hehehe)

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/08/uptown-kota-damansara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...typo kak, kjap lg sy betulkan..hehe :)

      Delete
    2. hahah... pasal johari pain tu... memag lawak la... sanggup nak kerat kote dia... hehe...

      dah jadi topik kat twitter pulak tu... #JohariPain,,,

      Delete
    3. cantik background blog ... ^^v

      Delete
    4. haah, kt twitter pun dah jadi trending.. :)
      background curi kt google...btw, tQ hihi :)

      Delete
  2. hoh, kalo buat sesuatu perkara tak guna otak, tu la jadinya.

    ReplyDelete
  3. hahaha . nelly baru tau ! cari kat fb pun da tak jumpa . :D

    ReplyDelete